Dancestudio Lucia

Dancestudio Lucia is een Balletschool gelegen aan Kruidentuin 7 in Barendrecht.

Meer informatie over Dancestudio Lucia in Barendrecht

Dancestudio Lucia is een Balletschool gelegen in Barendrecht op Kruidentuin 7.

Kom erachter wat Dancestudio Lucia voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dancestudio Lucia om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Barendrecht? Dan ben je bij Dancestudio Lucia op de juiste plek. Bij Dancestudio Lucia kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dancestudio Lucia in Barendrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Kruidentuin 7 in Barendrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Barendrecht of niet, iedereen is welkom bij Dancestudio Lucia. Je kan Dancestudio Lucia telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dancestudiolucia.nl/procwire/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dancestudio Lucia en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dancestudio Lucia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancestudio Lucia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancestudio Lucia

Bezoekers bekeken ook