Kunstenschool ZG

Kunstenschool ZG is een Muziekschool gelegen aan Raadhuisplein 2 in Stadskanaal.

Meer informatie over Kunstenschool ZG in Stadskanaal

Kunstenschool ZG is een Muziekschool gelegen in Stadskanaal op Raadhuisplein 2.

Kom erachter wat Kunstenschool ZG voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Kunstenschool ZG om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Muziekschool in de buurt van Stadskanaal? Dan ben je bij Kunstenschool ZG op de juiste plek. Bij Kunstenschool ZG kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Kunstenschool ZG in Stadskanaal is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Muziekschool is gelegen aan Raadhuisplein 2 in Stadskanaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Stadskanaal of niet, iedereen is welkom bij Kunstenschool ZG. Je kan Kunstenschool ZG telefonisch bereiken op: 31 599 745 086 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.kunstenschoolzg.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Kunstenschool ZG en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kunstenschool ZG? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kunstenschool ZG het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Kunstenschool ZG

Bezoekers bekeken ook