Dansschool Anabacoa

Dansschool Anabacoa is een Dansschool gelegen aan Willem Alexanderweg 21 in Maastricht.

Meer informatie over Dansschool Anabacoa in Maastricht

Dansschool Anabacoa is een Dansschool gelegen in Maastricht op Willem Alexanderweg 21.

Kom erachter wat Dansschool Anabacoa voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Anabacoa om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Maastricht? Dan ben je bij Dansschool Anabacoa op de juiste plek. Bij Dansschool Anabacoa kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Anabacoa in Maastricht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Willem Alexanderweg 21 in Maastricht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maastricht of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Anabacoa. Je kan Dansschool Anabacoa telefonisch bereiken op: 31 6 48867886 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://anabacoa.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Anabacoa en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Anabacoa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Anabacoa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Anabacoa

Bezoekers bekeken ook