Dansstudio FootLoose

Dansstudio FootLoose is een Dansschool gelegen aan Planetenweg 338 in IJmuiden.

Meer informatie over Dansstudio FootLoose in IJmuiden

Dansstudio FootLoose is een Dansschool gelegen in IJmuiden op Planetenweg 338.

Kom erachter wat Dansstudio FootLoose voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio FootLoose om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van IJmuiden? Dan ben je bij Dansstudio FootLoose op de juiste plek. Bij Dansstudio FootLoose kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio FootLoose in IJmuiden is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Planetenweg 338 in IJmuiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJmuiden of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio FootLoose. Je kan Dansstudio FootLoose telefonisch bereiken op: 31 6 38845865 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudiofootloose.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio FootLoose en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio FootLoose? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio FootLoose het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio FootLoose

Bezoekers bekeken ook