Biodanza met Elly in Eindhoven

Biodanza met Elly in Eindhoven is een Dansschool gelegen aan Hoevenweg 9 in Eindhoven.

Meer informatie over Biodanza met Elly in Eindhoven in Eindhoven

Biodanza met Elly in Eindhoven is een Dansschool gelegen in Eindhoven op Hoevenweg 9.

Kom erachter wat Biodanza met Elly in Eindhoven voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Biodanza met Elly in Eindhoven om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Biodanza met Elly in Eindhoven op de juiste plek. Bij Biodanza met Elly in Eindhoven kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Biodanza met Elly in Eindhoven in Eindhoven is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hoevenweg 9 in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen is welkom bij Biodanza met Elly in Eindhoven. Je kan Biodanza met Elly in Eindhoven telefonisch bereiken op: 31 6 10766361 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.biodanzametelly.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Biodanza met Elly in Eindhoven en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Biodanza met Elly in Eindhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biodanza met Elly in Eindhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Biodanza met Elly in Eindhoven

Bezoekers bekeken ook