Dansschool Biersteker

Dansschool Biersteker is een Dansschool gelegen aan Industriestraat 8 in Heerhugowaard.

Meer informatie over Dansschool Biersteker in Heerhugowaard

Dansschool Biersteker is een Dansschool gelegen in Heerhugowaard op Industriestraat 8.

Kom erachter wat Dansschool Biersteker voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Biersteker om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heerhugowaard? Dan ben je bij Dansschool Biersteker op de juiste plek. Bij Dansschool Biersteker kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Biersteker in Heerhugowaard is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Industriestraat 8 in Heerhugowaard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerhugowaard of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Biersteker. Je kan Dansschool Biersteker telefonisch bereiken op: 31 72 574 4000 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dansschoolbiersteker.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Biersteker en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Biersteker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Biersteker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Biersteker

Bezoekers bekeken ook