Dansschool Dansis

Dansschool Dansis is een Dansschool gelegen aan Gebouw CKC &Partners, Leidsewallen 80 in Zoetermeer.

Meer informatie over Dansschool Dansis in Zoetermeer

Dansschool Dansis is een Dansschool gelegen in Zoetermeer op Gebouw CKC &Partners, Leidsewallen 80.

Kom erachter wat Dansschool Dansis voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Dansis om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zoetermeer? Dan ben je bij Dansschool Dansis op de juiste plek. Bij Dansschool Dansis kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Dansis in Zoetermeer is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Gebouw CKC &Partners, Leidsewallen 80 in Zoetermeer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zoetermeer of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Dansis. Je kan Dansschool Dansis telefonisch bereiken op: 31 79 360 4746 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansschooldansis.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Dansis en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Dansis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Dansis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Dansis

Bezoekers bekeken ook