Balletstudio Kennemerland

Balletstudio Kennemerland is een Dansschool gelegen aan Klein Heiligland 66 in Haarlem.

Meer informatie over Balletstudio Kennemerland in Haarlem

Balletstudio Kennemerland is een Dansschool gelegen in Haarlem op Klein Heiligland 66.

Kom erachter wat Balletstudio Kennemerland voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletstudio Kennemerland om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij Balletstudio Kennemerland op de juiste plek. Bij Balletstudio Kennemerland kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletstudio Kennemerland in Haarlem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Klein Heiligland 66 in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen is welkom bij Balletstudio Kennemerland. Je kan Balletstudio Kennemerland telefonisch bereiken op: 31 23 201 4090 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.balletstudiokennemerland.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletstudio Kennemerland en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletstudio Kennemerland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Kennemerland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio Kennemerland

Bezoekers bekeken ook