Dansschool DANSJA

Dansschool DANSJA is een Dansschool gelegen aan Linnaeusweg 25 in IJsselstein.

Meer informatie over Dansschool DANSJA in IJsselstein

Dansschool DANSJA is een Dansschool gelegen in IJsselstein op Linnaeusweg 25.

Kom erachter wat Dansschool DANSJA voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool DANSJA om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van IJsselstein? Dan ben je bij Dansschool DANSJA op de juiste plek. Bij Dansschool DANSJA kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool DANSJA in IJsselstein is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Linnaeusweg 25 in IJsselstein. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJsselstein of niet, iedereen is welkom bij Dansschool DANSJA. Je kan Dansschool DANSJA telefonisch bereiken op: 31 30 633 9596 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansja.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool DANSJA en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool DANSJA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool DANSJA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool DANSJA

Bezoekers bekeken ook