Danshart

Danshart is een Dansschool gelegen aan Gillis van Ledenberchstraat 125-3 in Amsterdam.

Meer informatie over Danshart in Amsterdam

Danshart is een Dansschool gelegen in Amsterdam op Gillis van Ledenberchstraat 125-3.

Kom erachter wat Danshart voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danshart om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Danshart op de juiste plek. Bij Danshart kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danshart in Amsterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Gillis van Ledenberchstraat 125-3 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij Danshart. Je kan Danshart telefonisch bereiken op: 31 6 19164926 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.danshart.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danshart en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danshart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danshart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danshart

Bezoekers bekeken ook