Balletschool Cabriole

Balletschool Cabriole is een Dansschool gelegen aan Pr. Margriethof 100 A in Naarden.

Meer informatie over Balletschool Cabriole in Naarden

Balletschool Cabriole is een Dansschool gelegen in Naarden op Pr. Margriethof 100 A.

Kom erachter wat Balletschool Cabriole voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool Cabriole om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Naarden? Dan ben je bij Balletschool Cabriole op de juiste plek. Bij Balletschool Cabriole kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool Cabriole in Naarden is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Pr. Margriethof 100 A in Naarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Naarden of niet, iedereen is welkom bij Balletschool Cabriole. Je kan Balletschool Cabriole telefonisch bereiken op: 31 6 50808777 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balletschoolcabriole.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool Cabriole en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool Cabriole? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Cabriole het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Cabriole

Bezoekers bekeken ook