Agnes Orientaldance

Agnes Orientaldance is een Dansschool gelegen aan Nieuwstraat 83 in Spijkenisse.

Meer informatie over Agnes Orientaldance in Spijkenisse

Agnes Orientaldance is een Dansschool gelegen in Spijkenisse op Nieuwstraat 83.

Kom erachter wat Agnes Orientaldance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Agnes Orientaldance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Spijkenisse? Dan ben je bij Agnes Orientaldance op de juiste plek. Bij Agnes Orientaldance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Agnes Orientaldance in Spijkenisse is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Nieuwstraat 83 in Spijkenisse. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Spijkenisse of niet, iedereen is welkom bij Agnes Orientaldance. Je kan Agnes Orientaldance telefonisch bereiken op: 31 6 38056505 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.agnesorientaldance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Agnes Orientaldance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Agnes Orientaldance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Agnes Orientaldance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Agnes Orientaldance

Bezoekers bekeken ook