dansschool djoy

dansschool djoy is een Dansschool gelegen aan Papenhoeflaan 43 in Oudewater.

Meer informatie over dansschool djoy in Oudewater

dansschool djoy is een Dansschool gelegen in Oudewater op Papenhoeflaan 43.

Kom erachter wat dansschool djoy voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek dansschool djoy om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Oudewater? Dan ben je bij dansschool djoy op de juiste plek. Bij dansschool djoy kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

dansschool djoy in Oudewater is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Papenhoeflaan 43 in Oudewater. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oudewater of niet, iedereen is welkom bij dansschool djoy. Je kan dansschool djoy telefonisch bereiken op: 31 6 55123551 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar dansschool djoy en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij dansschool djoy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je dansschool djoy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. dansschool djoy

Bezoekers bekeken ook