Dansschool FemFit

Dansschool FemFit is een Dansschool gelegen aan Everstraat 20 in Einighausen.

Meer informatie over Dansschool FemFit in Einighausen

Dansschool FemFit is een Dansschool gelegen in Einighausen op Everstraat 20.

Kom erachter wat Dansschool FemFit voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool FemFit om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Einighausen? Dan ben je bij Dansschool FemFit op de juiste plek. Bij Dansschool FemFit kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool FemFit in Einighausen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Everstraat 20 in Einighausen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Einighausen of niet, iedereen is welkom bij Dansschool FemFit. Je kan Dansschool FemFit telefonisch bereiken op: 31 6 25080935 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansschoolfemfit.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool FemFit en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool FemFit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool FemFit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool FemFit

Bezoekers bekeken ook