Footstap

Footstap is een Balletschool gelegen aan Cavaleriepad 6 in Gorinchem.

Meer informatie over Footstap in Gorinchem

Footstap is een Balletschool gelegen in Gorinchem op Cavaleriepad 6.

Kom erachter wat Footstap voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Footstap om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Gorinchem? Dan ben je bij Footstap op de juiste plek. Bij Footstap kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Footstap in Gorinchem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Cavaleriepad 6 in Gorinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gorinchem of niet, iedereen is welkom bij Footstap. Je kan Footstap telefonisch bereiken op: 31 183 616 648 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.footstap.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Footstap en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Footstap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Footstap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Footstap

Bezoekers bekeken ook