Dansschool Kidans

Dansschool Kidans is een Dansschool gelegen aan De Rollepaal, Celsiusstraat 16 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Dansschool Kidans in Dedemsvaart

Dansschool Kidans is een Dansschool gelegen in Dedemsvaart op De Rollepaal, Celsiusstraat 16.

Kom erachter wat Dansschool Kidans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Kidans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Dedemsvaart? Dan ben je bij Dansschool Kidans op de juiste plek. Bij Dansschool Kidans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Kidans in Dedemsvaart is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Rollepaal, Celsiusstraat 16 in Dedemsvaart. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dedemsvaart of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Kidans. Je kan Dansschool Kidans telefonisch bereiken op: 31 6 27998979 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kidans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Kidans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Kidans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Kidans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Kidans

Bezoekers bekeken ook