Biodanza met Frans

Biodanza met Frans is een Dansschool gelegen aan Parkstraat 3B in Velp.

Meer informatie over Biodanza met Frans in Velp

Biodanza met Frans is een Dansschool gelegen in Velp op Parkstraat 3B.

Kom erachter wat Biodanza met Frans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Biodanza met Frans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Velp? Dan ben je bij Biodanza met Frans op de juiste plek. Bij Biodanza met Frans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Biodanza met Frans in Velp is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Parkstraat 3B in Velp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Velp of niet, iedereen is welkom bij Biodanza met Frans. Je kan Biodanza met Frans telefonisch bereiken op: 31 6 45796241 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://biodanzametfrans.nl/zaterdag-26-maart-biodanza-swingfeest/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Biodanza met Frans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Biodanza met Frans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biodanza met Frans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Biodanza met Frans

Bezoekers bekeken ook