Dansschool Kix

Dansschool Kix is een Dansschool gelegen aan Tuinbouwweg 56 in Haarsteeg.

Meer informatie over Dansschool Kix in Haarsteeg

Dansschool Kix is een Dansschool gelegen in Haarsteeg op Tuinbouwweg 56.

Kom erachter wat Dansschool Kix voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Kix om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Haarsteeg? Dan ben je bij Dansschool Kix op de juiste plek. Bij Dansschool Kix kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Kix in Haarsteeg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Tuinbouwweg 56 in Haarsteeg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarsteeg of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Kix. Je kan Dansschool Kix telefonisch bereiken op: 31 6 83695690 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolkix-dance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Kix en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Kix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Kix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Kix

Bezoekers bekeken ook