Dansschool Kielstra

Dansschool Kielstra is een Dansschool gelegen aan Aengwirderweg 240 in Tjalleberd.

Meer informatie over Dansschool Kielstra in Tjalleberd

Dansschool Kielstra is een Dansschool gelegen in Tjalleberd op Aengwirderweg 240.

Kom erachter wat Dansschool Kielstra voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Kielstra om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Tjalleberd? Dan ben je bij Dansschool Kielstra op de juiste plek. Bij Dansschool Kielstra kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Kielstra in Tjalleberd is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Aengwirderweg 240 in Tjalleberd. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Tjalleberd of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Kielstra. Je kan Dansschool Kielstra telefonisch bereiken op: 31 513 529 670 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolkielstra.nl/leslocaties.html

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Kielstra en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Kielstra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Kielstra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Kielstra

Bezoekers bekeken ook