Biodanza Boxmeer

Biodanza Boxmeer is een Dansschool gelegen aan Torenstraat 52 in Sambeek.

Meer informatie over Biodanza Boxmeer in Sambeek

Biodanza Boxmeer is een Dansschool gelegen in Sambeek op Torenstraat 52.

Kom erachter wat Biodanza Boxmeer voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Biodanza Boxmeer om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Sambeek? Dan ben je bij Biodanza Boxmeer op de juiste plek. Bij Biodanza Boxmeer kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Biodanza Boxmeer in Sambeek is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Torenstraat 52 in Sambeek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sambeek of niet, iedereen is welkom bij Biodanza Boxmeer. Je kan Biodanza Boxmeer telefonisch bereiken op: 31 6 24496038 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Biodanza Boxmeer en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Biodanza Boxmeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biodanza Boxmeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Biodanza Boxmeer

Bezoekers bekeken ook