STUDIO DE DANSDROOM

STUDIO DE DANSDROOM is een Dansschool gelegen aan Jan Ligthartstraat 96 in Lekkerkerk.

Meer informatie over STUDIO DE DANSDROOM in Lekkerkerk

STUDIO DE DANSDROOM is een Dansschool gelegen in Lekkerkerk op Jan Ligthartstraat 96.

Kom erachter wat STUDIO DE DANSDROOM voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek STUDIO DE DANSDROOM om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Lekkerkerk? Dan ben je bij STUDIO DE DANSDROOM op de juiste plek. Bij STUDIO DE DANSDROOM kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

STUDIO DE DANSDROOM in Lekkerkerk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Jan Ligthartstraat 96 in Lekkerkerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lekkerkerk of niet, iedereen is welkom bij STUDIO DE DANSDROOM. Je kan STUDIO DE DANSDROOM telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://studiodedansdroom.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar STUDIO DE DANSDROOM en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij STUDIO DE DANSDROOM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je STUDIO DE DANSDROOM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. STUDIO DE DANSDROOM

Bezoekers bekeken ook