Dansstudio Nubia

Dansstudio Nubia is een Dansschool gelegen aan Honingzwam 6 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Dansstudio Nubia in Alphen aan den Rijn

Dansstudio Nubia is een Dansschool gelegen in Alphen aan den Rijn op Honingzwam 6.

Kom erachter wat Dansstudio Nubia voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Nubia om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Dansstudio Nubia op de juiste plek. Bij Dansstudio Nubia kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Nubia in Alphen aan den Rijn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Honingzwam 6 in Alphen aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alphen aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Nubia. Je kan Dansstudio Nubia telefonisch bereiken op: 31 6 45786459 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Nubia en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Nubia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Nubia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Nubia

Bezoekers bekeken ook