Tangoschool Temperamento

Tangoschool Temperamento is een Dansschool gelegen aan Burgemeester Visserpark 30 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Tangoschool Temperamento in Alphen aan den Rijn

Tangoschool Temperamento is een Dansschool gelegen in Alphen aan den Rijn op Burgemeester Visserpark 30.

Kom erachter wat Tangoschool Temperamento voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Tangoschool Temperamento om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Tangoschool Temperamento op de juiste plek. Bij Tangoschool Temperamento kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Tangoschool Temperamento in Alphen aan den Rijn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Burgemeester Visserpark 30 in Alphen aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alphen aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij Tangoschool Temperamento. Je kan Tangoschool Temperamento telefonisch bereiken op: 31 6 21884419 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Tangoschool Temperamento en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Tangoschool Temperamento? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tangoschool Temperamento het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Tangoschool Temperamento

Bezoekers bekeken ook