Dansschool Mizou

Dansschool Mizou is een Dansschool gelegen aan Van Loonlaan 46 in Utrecht.

Meer informatie over Dansschool Mizou in Utrecht

Dansschool Mizou is een Dansschool gelegen in Utrecht op Van Loonlaan 46.

Kom erachter wat Dansschool Mizou voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Mizou om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Dansschool Mizou op de juiste plek. Bij Dansschool Mizou kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Mizou in Utrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Van Loonlaan 46 in Utrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Utrecht of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Mizou. Je kan Dansschool Mizou telefonisch bereiken op: 31 6 51084607 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansschoolmizou.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Mizou en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Mizou? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Mizou het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Mizou

Bezoekers bekeken ook