DUS DANS

DUS DANS is een Dansschool gelegen aan Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Meer informatie over DUS DANS in Hendrik-Ido-Ambacht

DUS DANS is een Dansschool gelegen in Hendrik-Ido-Ambacht op Hoge Kade 50.

Kom erachter wat DUS DANS voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DUS DANS om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht? Dan ben je bij DUS DANS op de juiste plek. Bij DUS DANS kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DUS DANS in Hendrik-Ido-Ambacht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hendrik-Ido-Ambacht of niet, iedereen is welkom bij DUS DANS. Je kan DUS DANS telefonisch bereiken op: 31 6 47143342 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dusdans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DUS DANS en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DUS DANS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DUS DANS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DUS DANS

Bezoekers bekeken ook