Dansschool Ponne

Dansschool Ponne is een Dansschool gelegen aan Adelaarstraat 60 in Badhoevedorp.

Meer informatie over Dansschool Ponne in Badhoevedorp

Dansschool Ponne is een Dansschool gelegen in Badhoevedorp op Adelaarstraat 60.

Kom erachter wat Dansschool Ponne voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Ponne om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Badhoevedorp? Dan ben je bij Dansschool Ponne op de juiste plek. Bij Dansschool Ponne kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Ponne in Badhoevedorp is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Adelaarstraat 60 in Badhoevedorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Badhoevedorp of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Ponne. Je kan Dansschool Ponne telefonisch bereiken op: 31 20 659 7328 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolponne.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Ponne en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Ponne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Ponne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Ponne

Bezoekers bekeken ook