Dansschool Postma

Dansschool Postma is een Dansschool gelegen aan Derksstraat 36 in Emmen.

Meer informatie over Dansschool Postma in Emmen

Dansschool Postma is een Dansschool gelegen in Emmen op Derksstraat 36.

Kom erachter wat Dansschool Postma voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Postma om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Emmen? Dan ben je bij Dansschool Postma op de juiste plek. Bij Dansschool Postma kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Postma in Emmen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Derksstraat 36 in Emmen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Emmen of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Postma. Je kan Dansschool Postma telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Postma en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Postma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Postma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Postma

Bezoekers bekeken ook