Dansstudio Move

Dansstudio Move is een Dansschool gelegen aan Vuurdoornplein 2A in Hengelo.

Meer informatie over Dansstudio Move in Hengelo

Dansstudio Move is een Dansschool gelegen in Hengelo op Vuurdoornplein 2A.

Kom erachter wat Dansstudio Move voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Move om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hengelo? Dan ben je bij Dansstudio Move op de juiste plek. Bij Dansstudio Move kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Move in Hengelo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Vuurdoornplein 2A in Hengelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hengelo of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Move. Je kan Dansstudio Move telefonisch bereiken op: 31 6 55131716 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudiomove.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Move en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Move? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Move het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Move

Bezoekers bekeken ook