Dansschool van Goethem

Dansschool van Goethem is een Dansschool gelegen aan Tielekeshoeven 121 in Rosmalen.

Meer informatie over Dansschool van Goethem in Rosmalen

Dansschool van Goethem is een Dansschool gelegen in Rosmalen op Tielekeshoeven 121.

Kom erachter wat Dansschool van Goethem voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool van Goethem om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Rosmalen? Dan ben je bij Dansschool van Goethem op de juiste plek. Bij Dansschool van Goethem kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool van Goethem in Rosmalen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Tielekeshoeven 121 in Rosmalen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rosmalen of niet, iedereen is welkom bij Dansschool van Goethem. Je kan Dansschool van Goethem telefonisch bereiken op: 31 73 521 5229 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolvangoethem.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool van Goethem en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool van Goethem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool van Goethem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool van Goethem

Bezoekers bekeken ook