Dansschool van Opstal

Dansschool van Opstal is een Dansschool gelegen aan Koestraat 28 in Tilburg.

Meer informatie over Dansschool van Opstal in Tilburg

Dansschool van Opstal is een Dansschool gelegen in Tilburg op Koestraat 28.

Kom erachter wat Dansschool van Opstal voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool van Opstal om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij Dansschool van Opstal op de juiste plek. Bij Dansschool van Opstal kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool van Opstal in Tilburg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Koestraat 28 in Tilburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Tilburg of niet, iedereen is welkom bij Dansschool van Opstal. Je kan Dansschool van Opstal telefonisch bereiken op: 31 13 542 2068 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansvanopstal.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool van Opstal en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool van Opstal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool van Opstal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool van Opstal

Bezoekers bekeken ook