Dansstudio Dagmar

Dansstudio Dagmar is een Dansschool gelegen aan Johanna Naberstraat 77 in Alkmaar.

Meer informatie over Dansstudio Dagmar in Alkmaar

Dansstudio Dagmar is een Dansschool gelegen in Alkmaar op Johanna Naberstraat 77.

Kom erachter wat Dansstudio Dagmar voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Dagmar om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij Dansstudio Dagmar op de juiste plek. Bij Dansstudio Dagmar kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Dagmar in Alkmaar is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Johanna Naberstraat 77 in Alkmaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alkmaar of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Dagmar. Je kan Dansstudio Dagmar telefonisch bereiken op: 31 72 564 7533 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudiodagmar.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Dagmar en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Dagmar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Dagmar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Dagmar

Bezoekers bekeken ook