Danscentrum Cornelissen

Danscentrum Cornelissen is een Dansschool gelegen aan Oudegracht 250 in Utrecht.

Meer informatie over Danscentrum Cornelissen in Utrecht

Danscentrum Cornelissen is een Dansschool gelegen in Utrecht op Oudegracht 250.

Kom erachter wat Danscentrum Cornelissen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Cornelissen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Danscentrum Cornelissen op de juiste plek. Bij Danscentrum Cornelissen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Cornelissen in Utrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Oudegracht 250 in Utrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Utrecht of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Cornelissen. Je kan Danscentrum Cornelissen telefonisch bereiken op: 31 30 231 2974 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danscentrumcornelissen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Cornelissen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Cornelissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Cornelissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Cornelissen

Bezoekers bekeken ook