Dansstudio 91

Dansstudio 91 is een Dansschool gelegen aan Doctor A.R. Holplein 13 in Ingen.

Meer informatie over Dansstudio 91 in Ingen

Dansstudio 91 is een Dansschool gelegen in Ingen op Doctor A.R. Holplein 13.

Kom erachter wat Dansstudio 91 voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio 91 om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Ingen? Dan ben je bij Dansstudio 91 op de juiste plek. Bij Dansstudio 91 kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio 91 in Ingen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Doctor A.R. Holplein 13 in Ingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ingen of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio 91. Je kan Dansstudio 91 telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudio91.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio 91 en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio 91? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio 91 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio 91

Bezoekers bekeken ook