Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art

Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art is een Theaterschool gelegen aan Zesstedenweg 46 B in Grootebroek.

Meer informatie over Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art in Grootebroek

Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art is een Theaterschool gelegen in Grootebroek op Zesstedenweg 46 B.

Kom erachter wat Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Theaterschool in de buurt van Grootebroek? Dan ben je bij Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art op de juiste plek. Bij Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art in Grootebroek is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Theaterschool is gelegen aan Zesstedenweg 46 B in Grootebroek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Grootebroek of niet, iedereen is welkom bij Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art. Je kan Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art telefonisch bereiken op: 31 6 23462943 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.zang-theater-ballet-joostvaneijk.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art

Bezoekers bekeken ook