Desert Eagles

Desert Eagles is een Dansschool gelegen aan Midzomerweg 14a in Enschede.

Meer informatie over Desert Eagles in Enschede

Desert Eagles is een Dansschool gelegen in Enschede op Midzomerweg 14a.

Kom erachter wat Desert Eagles voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Desert Eagles om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Desert Eagles op de juiste plek. Bij Desert Eagles kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Desert Eagles in Enschede is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Midzomerweg 14a in Enschede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enschede of niet, iedereen is welkom bij Desert Eagles. Je kan Desert Eagles telefonisch bereiken op: 31 6 51547685 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.desert-eagles.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Desert Eagles en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Desert Eagles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Desert Eagles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Desert Eagles

Bezoekers bekeken ook