Dansstudio de Haan

Dansstudio de Haan is een Dansschool gelegen aan Sietse Veldstraweg 98 in Den Ham.

Meer informatie over Dansstudio de Haan in Den Ham

Dansstudio de Haan is een Dansschool gelegen in Den Ham op Sietse Veldstraweg 98.

Kom erachter wat Dansstudio de Haan voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio de Haan om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Ham? Dan ben je bij Dansstudio de Haan op de juiste plek. Bij Dansstudio de Haan kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio de Haan in Den Ham is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Sietse Veldstraweg 98 in Den Ham. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Ham of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio de Haan. Je kan Dansstudio de Haan telefonisch bereiken op: 31 6 13502693 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansreunie.nl/contact/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio de Haan en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio de Haan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio de Haan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio de Haan

Bezoekers bekeken ook