Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel

Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel is een Dansschool gelegen aan Riedertuin 33 in Barendrecht.

Meer informatie over Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel in Barendrecht

Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel is een Dansschool gelegen in Barendrecht op Riedertuin 33.

Kom erachter wat Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Barendrecht? Dan ben je bij Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel op de juiste plek. Bij Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel in Barendrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Riedertuin 33 in Barendrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Barendrecht of niet, iedereen is welkom bij Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel. Je kan Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel telefonisch bereiken op: 31 180 611 214 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danssport en Recreatiecentrum Tom en Sylvia Van Breugel

Bezoekers bekeken ook