Dansstudio Eelde

Dansstudio Eelde is een Dansschool gelegen aan Burgemeester J.G. Legroweg 30 in Eelde.

Meer informatie over Dansstudio Eelde in Eelde

Dansstudio Eelde is een Dansschool gelegen in Eelde op Burgemeester J.G. Legroweg 30.

Kom erachter wat Dansstudio Eelde voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Eelde om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Eelde? Dan ben je bij Dansstudio Eelde op de juiste plek. Bij Dansstudio Eelde kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Eelde in Eelde is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Burgemeester J.G. Legroweg 30 in Eelde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eelde of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Eelde. Je kan Dansstudio Eelde telefonisch bereiken op: 31 6 15452215 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dansstudioeelde.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Eelde en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Eelde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Eelde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Eelde

Bezoekers bekeken ook