Dancenight

Dancenight is een Dansschool gelegen aan Jan Verzijlstraat 2 in Venlo.

Meer informatie over Dancenight in Venlo

Dancenight is een Dansschool gelegen in Venlo op Jan Verzijlstraat 2.

Kom erachter wat Dancenight voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dancenight om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Venlo? Dan ben je bij Dancenight op de juiste plek. Bij Dancenight kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dancenight in Venlo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Jan Verzijlstraat 2 in Venlo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venlo of niet, iedereen is welkom bij Dancenight. Je kan Dancenight telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dancenight en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dancenight? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancenight het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancenight

Bezoekers bekeken ook