Dansstudio Flex

Dansstudio Flex is een Dansschool gelegen aan Koorstraat 31 in Alkmaar.

Meer informatie over Dansstudio Flex in Alkmaar

Dansstudio Flex is een Dansschool gelegen in Alkmaar op Koorstraat 31.

Kom erachter wat Dansstudio Flex voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Flex om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij Dansstudio Flex op de juiste plek. Bij Dansstudio Flex kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Flex in Alkmaar is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Koorstraat 31 in Alkmaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alkmaar of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Flex. Je kan Dansstudio Flex telefonisch bereiken op: 31 72 515 3071 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansstudioflex.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Flex en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Flex? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Flex het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Flex

Bezoekers bekeken ook