Twice! Dansstudio

Twice! Dansstudio is een Dansschool gelegen aan Bisschopshoeve 100 in Breda.

Meer informatie over Twice! Dansstudio in Breda

Twice! Dansstudio is een Dansschool gelegen in Breda op Bisschopshoeve 100.

Kom erachter wat Twice! Dansstudio voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Twice! Dansstudio om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Breda? Dan ben je bij Twice! Dansstudio op de juiste plek. Bij Twice! Dansstudio kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Twice! Dansstudio in Breda is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Bisschopshoeve 100 in Breda. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Breda of niet, iedereen is welkom bij Twice! Dansstudio. Je kan Twice! Dansstudio telefonisch bereiken op: 31 6 34527417 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.twice-dansstudio.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Twice! Dansstudio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Twice! Dansstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twice! Dansstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Twice! Dansstudio

Bezoekers bekeken ook