Dansstudio Inspired

Dansstudio Inspired is een Dansschool gelegen aan Leeghwater 1-3 in Amersfoort.

Meer informatie over Dansstudio Inspired in Amersfoort

Dansstudio Inspired is een Dansschool gelegen in Amersfoort op Leeghwater 1-3.

Kom erachter wat Dansstudio Inspired voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Inspired om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Amersfoort? Dan ben je bij Dansstudio Inspired op de juiste plek. Bij Dansstudio Inspired kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Inspired in Amersfoort is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Leeghwater 1-3 in Amersfoort. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amersfoort of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Inspired. Je kan Dansstudio Inspired telefonisch bereiken op: 31 6 22222765 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dsinspired.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Inspired en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Inspired? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Inspired het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Inspired

Bezoekers bekeken ook