Dansstudio Jolynda

Dansstudio Jolynda is een Dansschool gelegen aan Schapedrift 87 in Hardinxveld-Giessendam.

Meer informatie over Dansstudio Jolynda in Hardinxveld-Giessendam

Dansstudio Jolynda is een Dansschool gelegen in Hardinxveld-Giessendam op Schapedrift 87.

Kom erachter wat Dansstudio Jolynda voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Jolynda om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hardinxveld-Giessendam? Dan ben je bij Dansstudio Jolynda op de juiste plek. Bij Dansstudio Jolynda kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Jolynda in Hardinxveld-Giessendam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Schapedrift 87 in Hardinxveld-Giessendam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hardinxveld-Giessendam of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Jolynda. Je kan Dansstudio Jolynda telefonisch bereiken op: 31 6 12405039 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dansstudiojolynda.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Jolynda en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Jolynda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Jolynda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Jolynda

Bezoekers bekeken ook