Dansstudio Maschenka

Dansstudio Maschenka is een Dansschool gelegen aan Voorsterhof 2c in Zwolle.

Meer informatie over Dansstudio Maschenka in Zwolle

Dansstudio Maschenka is een Dansschool gelegen in Zwolle op Voorsterhof 2c.

Kom erachter wat Dansstudio Maschenka voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Maschenka om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zwolle? Dan ben je bij Dansstudio Maschenka op de juiste plek. Bij Dansstudio Maschenka kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Maschenka in Zwolle is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Voorsterhof 2c in Zwolle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zwolle of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Maschenka. Je kan Dansstudio Maschenka telefonisch bereiken op: 31 6 45949110 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dansstudiomaschenka.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Maschenka en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Maschenka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Maschenka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Maschenka

Bezoekers bekeken ook