MOTIVdance

MOTIVdance is een Dansschool gelegen aan Mercatorstraat 16 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over MOTIVdance in Lichtenvoorde

MOTIVdance is een Dansschool gelegen in Lichtenvoorde op Mercatorstraat 16.

Kom erachter wat MOTIVdance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek MOTIVdance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Lichtenvoorde? Dan ben je bij MOTIVdance op de juiste plek. Bij MOTIVdance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

MOTIVdance in Lichtenvoorde is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Mercatorstraat 16 in Lichtenvoorde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lichtenvoorde of niet, iedereen is welkom bij MOTIVdance. Je kan MOTIVdance telefonisch bereiken op: 31 6 50820868 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.motivdance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar MOTIVdance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij MOTIVdance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MOTIVdance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. MOTIVdance

Bezoekers bekeken ook