Dansstudio Meijers

Dansstudio Meijers is een Dansschool gelegen aan Groenesteeg 1 in Zutphen.

Meer informatie over Dansstudio Meijers in Zutphen

Dansstudio Meijers is een Dansschool gelegen in Zutphen op Groenesteeg 1.

Kom erachter wat Dansstudio Meijers voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Meijers om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zutphen? Dan ben je bij Dansstudio Meijers op de juiste plek. Bij Dansstudio Meijers kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Meijers in Zutphen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Groenesteeg 1 in Zutphen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zutphen of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Meijers. Je kan Dansstudio Meijers telefonisch bereiken op: 31 6 21427703 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dansstudiomeijers.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Meijers en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Meijers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Meijers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Meijers

Bezoekers bekeken ook