Dansschool De Happening

Dansschool De Happening is een Dansschool gelegen aan Terracottastraat 134 in Almere.

Meer informatie over Dansschool De Happening in Almere

Dansschool De Happening is een Dansschool gelegen in Almere op Terracottastraat 134.

Kom erachter wat Dansschool De Happening voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool De Happening om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Almere? Dan ben je bij Dansschool De Happening op de juiste plek. Bij Dansschool De Happening kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool De Happening in Almere is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Terracottastraat 134 in Almere. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almere of niet, iedereen is welkom bij Dansschool De Happening. Je kan Dansschool De Happening telefonisch bereiken op: 31 6 28584424 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dehappening.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool De Happening en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool De Happening? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool De Happening het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool De Happening

Bezoekers bekeken ook