House of Dance

House of Dance is een School gelegen aan Langwaal 9 in De Waal.

Meer informatie over House of Dance in De Waal

House of Dance is een School gelegen in De Waal op Langwaal 9.

Kom erachter wat House of Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek House of Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een School in de buurt van De Waal? Dan ben je bij House of Dance op de juiste plek. Bij House of Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

House of Dance in De Waal is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze School is gelegen aan Langwaal 9 in De Waal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Waal of niet, iedereen is welkom bij House of Dance. Je kan House of Dance telefonisch bereiken op: 31 6 19793439 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.house-of-dance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar House of Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij House of Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je House of Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. House of Dance

Bezoekers bekeken ook