Balletschool Papillon

Balletschool Papillon is een Dansschool gelegen aan Dokter Hiemstralaan 57 in Gorinchem.

Meer informatie over Balletschool Papillon in Gorinchem

Balletschool Papillon is een Dansschool gelegen in Gorinchem op Dokter Hiemstralaan 57.

Kom erachter wat Balletschool Papillon voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool Papillon om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Gorinchem? Dan ben je bij Balletschool Papillon op de juiste plek. Bij Balletschool Papillon kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool Papillon in Gorinchem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Dokter Hiemstralaan 57 in Gorinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gorinchem of niet, iedereen is welkom bij Balletschool Papillon. Je kan Balletschool Papillon telefonisch bereiken op: 31 183 625 008 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool Papillon en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool Papillon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Papillon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Papillon

Bezoekers bekeken ook