ballet in coevorden

ballet in coevorden is een Dansschool gelegen aan Van Steenbergenlaan 2 in Terneuzen.

Meer informatie over ballet in coevorden in Terneuzen

ballet in coevorden is een Dansschool gelegen in Terneuzen op Van Steenbergenlaan 2.

Kom erachter wat ballet in coevorden voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek ballet in coevorden om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Terneuzen? Dan ben je bij ballet in coevorden op de juiste plek. Bij ballet in coevorden kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

ballet in coevorden in Terneuzen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Van Steenbergenlaan 2 in Terneuzen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Terneuzen of niet, iedereen is welkom bij ballet in coevorden. Je kan ballet in coevorden telefonisch bereiken op: 31 115 621 643 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balletschool.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar ballet in coevorden en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij ballet in coevorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ballet in coevorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. ballet in coevorden

Bezoekers bekeken ook